Hemförsäkring student bakgrund
Hemförsäkring student logo

ICA hemförsäkring student


Vi har tittat närmare på studentförsäkringen från ICA Försäkring huruvida den är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

ICA Försäkring i korta drag

Ger dig bland det bästa skyddet för ditt studentboende. Med inkluderad drulleförsäkring och ett förmånligt reseskydd kan du känna dig trygg i vardagen. Dessutom erbjuds möjligheten till ICA-presentkort om din kyl eller frys skulle gå sönder. Välj ICA för att skydda ditt studentliv på bästa möjliga sätt.

  • ICA Försäkring ett bra val?

Hemförsäkring student innehåll

Hemförsäkring student hos ICA ger dig det ultimata skyddet för ditt studentboende. Med denna försäkring kan du vara trygg och fokusera på dina studier, samtidigt som du har omfattande förmåner och skydd. En av de stora fördelarna är den inkluderade drulleförsäkringen, vilket innebär att du är skyddad vid olyckor och skador i hemmet. Så om du råkar tappa din mobil eller spiller ut ditt kaffe på datorn, kan du vara lugn – ICA försäkring täcker kostnaderna.

Dessutom ingår ett riktigt bra reseskydd, vilket är perfekt för studenter som ofta reser mellan olika platser. Oavsett om du åker på en kort resa inom landet eller planerar en längre utlandssemester, kan du känna dig trygg med ICA försäkring. Utöver detta erbjuder ICA försäkring även möjligheten att få ett presentkort som gäller i ICA:s livsmedelsbutiker om din kyl eller frys skulle gå sönder. Detta unika erbjudande ger dig extra trygghet och kan hjälpa till att täcka kostnaderna för att ersätta dina matvaror.

Skaffa hemförsäkring student hos ICA Försäkring

Teckna studentförsäkring hos ICA Försäkring

1. Studentrabatt

Hemförsäkringen på den här sidan innehåller studentrabatt automatiskt.

2. Priser

Besök ICA Försäkrings hemsida och ange dina uppgifter.

3. Villkor

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Hemförsäkring student bakgrund

Intresserad av ICA Försäkring?

Se priser