Hemförsäkring student bakgrund
Hemförsäkring student logo

Hedvig hemförsäkring student


Vi har tittat närmare på studentförsäkringen från Hedvig huruvida den är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

Hedvig i korta drag

Ger dig ett pålitligt skydd för dina tillhörigheter i ditt studentboende, inklusive möbler, elektronik och kläder. Dessutom täcker försäkringen skador orsakade av brand, rån, inbrott och vattenskador. Med möjligheten att förlänga försäkringen till utlandet kan du vara säker på att dina tillhörigheter är skyddade även under dina resor. Skaffa enkelt denna transparenta försäkring och fokusera på att njuta av din studenttid.

  • Hedvig ett bra val?

Hemförsäkring student innehåll

Hemförsäkring student hos Hedvig är det perfekta valet för studenter som vill skydda sina tillhörigheter i sitt boende. Genom denna försäkring kan du tryggt luta dig tillbaka och veta att dina möbler, elektronik och kläder är omfattade av ett pålitligt skydd. Oavsett om det är en olyckshändelse som en brand eller vattenskada, eller mer otäcka händelser som rån eller inbrott, så är du skyddad.

En stor fördel med Hedvig är deras flexibilitet. De erbjuder möjligheten att förlänga din hemförsäkring till utlandet, vilket ger dig trygghet även när du reser under semestern eller gör ett utbytesår. Du kan njuta av dina äventyr utan att behöva oroa dig för dina tillhörigheter.

Förutom den grundläggande skyddet kan du även skräddarsy din försäkring efter dina behov genom att välja olika tilläggsförsäkringar. På så sätt kan du anpassa din försäkring till dina specifika önskemål och få den perfekta täckningen för dina unika behov som student.

Skaffa hemförsäkring student hos Hedvig

Teckna studentförsäkring hos Hedvig

1. Studentrabatt

Hemförsäkringen på den här sidan innehåller studentrabatt automatiskt.

2. Priser

Besök Hedvigs hemsida och ange dina uppgifter.

3. Villkor

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Hemförsäkring student bakgrund

Intresserad av Hedvig?

Se priser