Hemförsäkring student bakgrund
Hemförsäkring student logo

Gofido hemförsäkring student


Vi har tittat närmare på studentförsäkringen från Gofido huruvida den är ett bra val eller inte, läs mer nedan och se vad vårt omdöme blir.

Gofido i korta drag

Ger dig flexibelt skydd för ditt studentboende och tillhörigheter, inklusive bonus vid skadefrihet. Extra försäkring för dina värdefulla ägodelar som smycken och konstverk. Snabb skadhantering och utmärkt kundtjänst för enkel och trygg försäkring.

  • Gofido ett bra val?

Hemförsäkring student innehåll

Skydda ditt studentboende och dina tillhörigheter med Gofido's flexibla hemförsäkring. Som student kan du dra nytta av fördelarna med denna försäkring som inkluderar flera viktiga aspekter. Först och främst erbjuder Gofido skydd mot brand, inbrott, rån, vattenskador och naturkatastrofer, vilket ger dig trygghet för ditt hem. Dessutom kan du anpassa försäkringen efter dina specifika behov, vilket gör det möjligt att välja det skydd som passar dig bäst.

En unik förmån med Gofido's hemförsäkring för studenter är den skadefria bonusen. Om du inte har några skador på ditt hem under en viss tid, kan du få en bonus på din försäkringspremie. Detta ger dig möjlighet att spara pengar på din försäkring över tid och belönar dig för att ta hand om ditt boende.

Skaffa hemförsäkring student hos Gofido

Teckna studentförsäkring hos Gofido

1. Studentrabatt

Hemförsäkringen på den här sidan innehåller studentrabatt automatiskt.

2. Priser

Besök Gofidos hemsida och ange dina uppgifter.

3. Villkor

Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och godkänn med BankID.

Omdöme

Hemförsäkring student bakgrund

Intresserad av Gofido?

Se priser